Openstaande hulpvragen

Werkzaamheden

Afstand

Totaal 5 items in de Openstaande hulpvragen

 • Zwijndrecht

  Hulp bij verven

  Zwijndrecht

  Een alleenstaande dame heeft hulp nodig bij het witten van het plafond van de keuken. Na renovatie van de keuken door de woningbouw is er op de plaats waar de geiser heeft gehangen, een zwarte plek op het plafond achtergebleven. Mevrouw heeft het al schoongemaakt, maar weet niet of het nu al geverfd kan worden. Wie kan haar helpen het plafond op te knappen? Mevrouw wil graag meehelpen.    Ze wil ook graag eerst overleggen welke materialen ze moet aanschaffen. 
  1 Vrijwilliger nodig
  Lees meer
 • Hendrik-Ido-Ambacht

  Er op uit

  Hendrik-Ido-Ambacht

  Een alleenstaande dame van 55 jaar zoekt een maatje * om er samen even uit te gaan bijvoorbeeld voor een boodschap of een wandeling * voor het rijden naar en het bezoeken van haar moeder die sinds kort in de Blije Borg woont. Mevrouw heeft veel meegemaakt in haar leven en ook op dit moment gebeurt er heel veel waardoor zij het leven als zwaar ervaart. Hier krijgt ze professionele hulp voor. Het is voor haar belangrijk dat het maatje breed geïnteresseerd is, empathisch en gevoel heeft voor humor. :-)
  1 Vrijwilliger nodig
  Lees meer
 • Zwijndrecht

  Mankracht

  Zwijndrecht

  Een alleenstaande moeder van 4 kinderen is door een hersenbloeding halfzijdig verlamd. Het gezin woont nog maar kort in Heerjansdam, leeft van een uitkering en heeft nauwelijks een netwerk. Na de verhuizing staan er wat spullen opgeslagen in de berging. Deze moeten nog afgevoerd worden naar de stort. Wie helpt hen op weg?
  1 Vrijwilliger nodig
  Lees meer
 • Zwijndrecht

  Strijken en opruimen

  Zwijndrecht

  Een alleenstaande moeder van 4 kinderen is door een hersenbloeding halfzijdig verlamd. De kinderen doen al veel in het huishouden, maar het lukt nog niet zo erg om alles goed te laten verlopen. Er is thuiszorg en ondersteuning bij de gezinsproblematiek. Om hen wat verder op weg te helpen zoeken we een vrijwilliger die een maal per week komt strijken en helpen bij het opruimen . Het gezin woont nog maar kort in Heerjansdam, leeft van een uitkering en heeft nauwelijks een netwerk.     
  1 Vrijwilliger nodig
  Lees meer
 • Zwijndrecht

  Vloerbedekking en vinyl leggen

  Zwijndrecht

  Een alleenstaande moeder van 4 jonge kinderen moet verhuizen. Zij is met spoed op zoek naar hulp bij het leggen van vinyl en tapijt in verschillende kamers. De kamers hebben verschillende oppervlaktes: 26 m2 (vinyl), en 9, 9 en 5 m2 (tapijt). Wie helpt deze moeder op weg in haar nieuwe woning?       Het tapijt en vinyl is al aangekocht, maar misschien is er nog wel een ondervloer nodig. Hier heeft mevrouw advies bij nodig. 
  1 Vrijwilliger nodig
  Lees meer