Openstaande hulpvragen

Werkzaamheden

Afstand

Totaal 3 items in de Openstaande hulpvragen

 • Zwijndrecht

  Hulp bij dingen ophangen

  Zwijndrecht

  Voor een oudere dame zoeken we een vrijwilliger die voor haar een houten gordijnroe wil monteren en de overgordijnen op wil hangen en die ook twee grote zelfklevende posters op de muur wil plakken. Mevrouw kan zelf niet meer op een trapje klimmen en haar netwerk bestaat ook het meest uit oudere en zieke mensen. De zoon van haar man woont in Indonesie en haar dochter is ziek. Haar man is nu op bezoek bij de zoon in Indonesie. Wie heeft tijd om deze klus voor mevrouw te klaren?
  1 Vrijwilliger nodig
  Lees meer
 • Zwijndrecht

  Wie maakt een stoepje veilig?

  Zwijndrecht

  Bij een alleenstaande dame van 77 jaar, die ernstig ziek is, liggen enkele steentjes van het stoepje bij de voordeur los. Dit levert een gevaarlijke situatie op, met name voor de mensen van de thuiszorg die haar 's avonds komen verzorgen. Het gaat om een stoepje van 150cm breed. Volgens mevrouw ongeveer 20 steentjes van 20 x 5 cm.  Wie helpt deze dame weer aan een veilige stoep? 
  1 Vrijwilliger nodig
  Lees meer
 • Zwijndrecht

  Bezoeken en af en toe op stap

  Zwijndrecht

  Een alleenstaande mevrouw (72 jaar) zoekt wat extra contact. Ze voelt zich nu vaak eenzaam. Ze zoekt iemand om een praatje mee te maken, en misschien eens samen te winkelen. Mevrouw komt oorspronkelijk uit Amsterdam, en voelt zich nog erg verbonden met onze hoofdstad.  Wilt u haar eens in de twee weken opzoeken?  Mevrouw heeft hartfalen en een gebrekkige conditie. Haar zussen zijn overleden en haar twee kinderen wonen op afstand en ziet ze maar een enkele keer per jaar.
  1 Vrijwilliger nodig
  Lees meer