Openstaande hulpvragen

Werkzaamheden

Afstand

Totaal 4 items in de Openstaande hulpvragen

 • Zwijndrecht

  Vervoer naar ziekenhuis dinsdag 14 juli

  Zwijndrecht

  Een licht dementerende vrouw zoekt iemand die met haar mee kan naar de botspecialist. Mevrouw is niet in staat om zelfstandig te reizen en zoekt daarom iemand die met haar naar de specialist kan.  De afspraak is op dinsdag 14 juli a.s. om 13.40 uur in Dordtwijk.
  1 Vrijwilliger nodig
  Lees meer
 • Hendrik-Ido-Ambacht

  Bezoeken

  Hendrik-Ido-Ambacht

  Een 62 jarige man die onlangs vanuit een verpleegtehuis waar hij 3 jaar gewoond heeft vanwege een hersenbloeding weer thuis is komen wonen in HIA zoeken we een aardige en rustige HIPper die hem 1 x per twee weken wil komen bezoeken. Deze man is gescheiden en ziet zijn kinderen niet regelmatig wat hem veel verdriet doet. Hij voelt zich enorm eenzaam en snakt naar wat aanspraak. Hij loopt erg moeilijk en kan er alleen op uit met de Drechthopper. Hij houdt van een spelletje op zijn tijd. Is geïnteresseerd in alles wat met luchtvaart te maken heeft. Hij heeft nog veel modelvliegtuigjes die in elkaar gezet kunnen worden maar om dit alleen op te pakken daartoe ontbreekt hem de lust momenteel. Verder is deze man geintresseerd in de lokale Ambachtse politiek en de 2e wereldoorlog en de lokale 4,5 mei vieringen. Verder vindt hij het leuk om ergens te gaan lunchen of een kopje koffie te gaan drinken. Welke HIP hulpbieder wil hem helpen om weer wat op te gaan pakken.
  1 Vrijwilliger nodig
  Lees meer
 • Zwijndrecht

  Voedselpakket ophalen

  Zwijndrecht

  Een alleenstaande man is langdurig ziek geworden en kan daarom zelf niet zijn voedselpakket ophalen bij de voedselbank. Een HIP hulpbieder deed dit al geruime tijd voor hem maar heeft helaas moeten afhaken. Daarom zoeken we nu een nieuwew HIPPer die dit vanaf deze week op vrijdagen zolang het nodig is, het voedselpakket voor hem ophalen bij de voedselbank en het bij hem bezorgen? Het pakket kan worden opgehaald op vrijdagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur aan de Sumatralaan 60 in Zwijndrecht. Je meldt dan voor wie je het pakket komt ophalen en dat je dat namens HIP doet. De producten zitten al in drie plastic zakken, deze krijg je gelijk mee. De tassen zet je bij de hulpvrager voor de deur, daarna bel je aan, houd afstand en maak het contactmoment zo kort mogelijk. Volg ook bij de Voedselbank de richtlijnen op die daar van kracht zijn. Als je de hulpvraag hebt aangenomen, graag even telefonisch contact opnemen met de hulpvrager en afspreken hoe laat je het pakket komt brengen, dan weet hij dat het geregeld is. De hulpvraag is voor meerdere weken, zolang als nodig is.
  1 Vrijwilliger nodig
  Lees meer
 • Zwijndrecht

  Hulp bij vloerbedekking verwijderen

  Zwijndrecht

  Een oudere alleenstaande vrouw gaat op 25 juli om gezondheidsredenen van een eengezinswoning naar een appartement verhuizen. Als zij verhuisd is, moet de vloerbedekking uit één kamer in haar oude huis verwijderd worden. Dit moet tussen 26 juli en 5 augustus gebeuren. Wie helpt haar hierbij?
  1 Vrijwilliger nodig
  Lees meer