Openstaande hulpvragen

Werkzaamheden

Afstand

Totaal 3 items in de Openstaande hulpvragen

 • Zwijndrecht

  Hulp gezocht voor twee gordijnklusjes

  Zwijndrecht

  Een alleenstaande oudere dame vraagt hulp bij twee 'gordijnproblemen'. Zij wil graag enkele runners vervangen in de gordijnrails, maar heeft niet de kracht om dit te doen. En in de badkamer heeft zij een rolgordijn hangen, waarvan het meganisme niet goed meer werkt. Wie met verstand van zaken wil hier even naar kijken en dit indien mogelijk repareren? Het rolgordijn is nog mooi, dus mevrouw hoopt dat het nog gemaakt kan worden.
  1 Vrijwilliger nodig
  Lees meer
 • Zwijndrecht

  Hulp gezocht voor een paar klusjes in de tuin

  Zwijndrecht

  Een weduwe van 76 jaar met een heel klein netwerk, vraagt hulp bij wat klusjes in de tuin. Het lukt haar om nog veel zelf in huis en tuin te doen, maar ze mist wel eens wat handige handjes die haar willen helpen. Wie helpt haar met de volgende tuinklusjes? Camelia stutten zodat hij weer recht groeit, gaatjes in bloempotten boren en een kleine heg snoeien.
  1 Vrijwilliger nodig
  Lees meer
 • Zwijndrecht

  Hulp bij (belasting)formulieren invullen

  Zwijndrecht

  Een oudere dame, die vorig jaar ook hulp gehad heeft van HiP, wil graag samen met een ervaren persoon de aangifte voor de belasting invullen. In het verleden deed haar man dit altijd en zij wil graag een steuntje in de rug.
  1 Vrijwilliger nodig
  Lees meer