Openstaande hulpvragen

Werkzaamheden

Afstand

Totaal 3 items in de Openstaande hulpvragen

 • Zwijndrecht

  Samen de woonkamer opknappen

  Zwijndrecht

  Een alleenstaande man een dochter van 11 jaar heeft moeite met het opknappen van zijn woonkamer. Zijn hele huis is gerenoveerd door de woningbouw.  Zijn wens is dat de muren en het plafond van zijn huiskamer er weer netjes uit komen te zien. Hij twijfelt tussen schilderen en behangen. Hij kan wel meehelpen met klussen maar heeft iemand nodig die dit samen met hem aanpakt. 
  1 Vrijwilliger nodig
  Lees meer
 • Zwijndrecht

  Wie biedt een steuntje in de rug?

  Zwijndrecht

  Mevrouw komt eind oktober thuis na opname bij Yulius, zij zoekt een vrijwilliger die haar tijdens haar herstel wil helpen met het oppakken van dingen. Een vrijwilliger die een steuntje in de rug geeft en er op uit gaat met mevrouw. Ergens koffie drinken, een wandeling, een activiteit, alles in overleg - wat op dat moment het beste past. Mevrouw houdt van schilderen en tuinieren, het is wellicht leuk om ook daarin samen iets te ondernemen.
  1 Vrijwilliger nodig
  Lees meer
 • Zwijndrecht

  Hulp bij boodschappen

  Zwijndrecht

  Een alleenstaande heer van 64 jaar met een psycho-sociale stoornis, kan niet zelfstandig boodschappen doen. Tot voor kort had hij hier hulp bij van een vrijwilliger, maar die heeft de taak om persoonlijke redenen moeten beëindigen. Wie wil één keer per week met hem de boodschappen doen?
  1 Vrijwilliger nodig
  Lees meer